Projects

The White House

Following the purchase of an empty house and adjoining land on Tythe Barn Lane Solihull by our client, Fahrenheit were instructed to help with the re-design of the interior layout, 2 level extension and finishes


Photo Gallery


The project was referred to by all involved as ‘The White House’ due to its 1930’s white rendered finish which was also applied to the out-buildings.

As the property was in a state of disrepair a full scheme was necessary and produced for Planning Consent with a 20% increase in floor space that featured a family kitchen and dining area, separate utility room, ground floor cloak room, formal dining room, extensive lounge, family bathroom and 4 en-suite double bedrooms.

Due to the shape of the building and size of the extension the property required re-roofing and a new rendered finish


Similar Projects

Contact us

Call us on 02476 717468
or email info@fahrenheit-design.co.uk