Projects

The New Dilshad Alvechurch

Sumptuous refurbishment of long established restaurant in the heart of Alvechurch


Photo Gallery


Following on from the much admired Mahfil in King's Norton, the Ahmed family required a complete refurbishment of their restaurant in the Worcestershire town of Alvechurch. Knowing the expectations of the Client and their customers led Fahrenheit to design a warm, cosy and welcoming interior using quality upholstery's, carpets and feature wall paneling. Much thought was required to ensure that table covers (numbers) were increased and flexibility of furniture layout was retained as much as possible. Parties of up to 20 people needed to be comfortably accommodated in the main dining area at the same time as couples requiring a little more privacy whilst not feeling overcrowded or overlooked.       


Contact us

Call us on 02476 717468
or email info@fahrenheit-design.co.uk